Tine Priem: “Dat ga ik niet maken”

ByLisa Paulussen

19 september 2024
Foto: VRT

Voorlopig hebben ze bij ‘Thuis’ geen baby’s nodig op de set, maar mocht het nodig zijn, dan kunnen ze altijd Georges, de pasgeboren baby van Tine Priem inschakelen.

“In uiterste nood misschien wel, maar het is echt niet de bedoeling dat ik hem meeneem naar de set. Ik heb als Tamara al veel scènes opgenomen met baby’s. Die moet je dan wakker maken, terwijl ze net zo mooi aan het slapen zijn. Je gooit heel hun bioritme overhoop. Of je moet doen alsof je de baby eten geeft, terwijl die meestal geen honger heeft. Veel gedoe dus. Maar in ieder geval: vanaf januari ga ik terug aan het werk”, zegt Tine in Story.

Priem zit op dit moment veel thuis en dat betekent dat ze veel tijd heeft om na te denken over nieuwe projecten. En dat is ook bij Tine niet anders.

“Er zitten een paar nieuwe projecten in de pijplijn, maar die kunnen perfect van thuis gebeuren. En een derde kledingcollectie? Wie weet. De eerste werd alleszins heel goed onthaald, dus ik ben benieuwd naar deze. Maar ik heb er alle vertrouwen in. Wat ik zeker wel weet: een kindercollectie ga ik niet maken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.