Tine Priem: “Het mag niet te veel worden”

ByLisa Paulussen

11 september 2024
Foto: VRT

In augustus beviel Tine Priem van haar eerste kindje, Georges. Zij kreeg ondertussen al bezoek van Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck, maar ook van Kadèr Gürbüz, Yemi Oduwale en Christophe Haddad.

“Natuurlijk hebben we ook al wat bezoek gehad van familie en vrienden, iedereen wil onze spruit zien. Da’s leuk, maar ik hou wel een weekplanner bij zodat het niet te veel wordt. Ik ben nog steeds aan het herstellen van de bevalling, hé”, zegt Tine in Story.

Tine is niet de enige die onlangs mama is geworden en die meespeelt in ‘Thuis’. Ook haar collega’s Marieke Dilles en Lauren Müller mogen zichzelf kersverse mama’s noemen.

“We sturen elkaar regelmatig berichtjes. Twee vriendinnen van mij zijn recent ook bevallen. Als ik met vragen zit, dan bel ik hen op. Heeft jouw baby daar ook last van? En heb jij hier een goed trucje voor? Heel plezant.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.