Katrien De Becker: “We konden ons niemand beter wensen”

ByLisa Paulussen

10 september 2024
Katrien De Becker (Tania Tibergyn) in Thuis - © VRTKatrien De Becker (Tania Tibergyn) in Thuis - © VRTKatrien De Becker, Tania Tibergyn, Thuis

Acteurskoppel Katrien De Becker en Johan De Paepe zijn in het huwelijksbootje getreden. Het werd een intiem en emotioneel gebeuren, net zoals het feest. In Dag Allemaal blikt Katrien terug op die bijzondere dag.

“Mijn zoon en dochter waren mijn getuigen, de zonen van Johan die van hem. Ze zijn zo blij dat we opnieuw gelukkig zijn. Er zijn veel tranen gevloeid, dat kan ik wel zeggen. En we hadden geluk met het weer ook. In de namiddag heeft het wel geonweerd, maar toen zaten we net binnen. De planning was perfect.”

Op die dag was ook niemand minder dan Stef Wauters ceremoniemeester. Een toch wel opvallende keuze.

“Stef Wauters heeft dat geweldig gedaan, met veel humor. Zijn vrouw Christel is een collega van Johan en ze zijn al lang goed bevriend. We konden ons niemand beter wensen om de teugels van de ceremonie in handen te geven. Zo’n fijne man!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.