Kürt Rogiers: “Ik ben veel voorzichtiger geworden”

ByNicky Jacobs

21 september 2024
Foto: VTM

Het voorjaar van Kürt Rogiers was er eentje om u tegen te zeggen. Het was bijzonder druk, maar gelukkig niet té druk. Althans, dat vond de acteur.

“Ik zeg altijd tegen de mensen die mijn agenda beheren: zorg wel dat ik in het weekend vrij ben. Dat is het moment bij uitstek om mijn batterijen op te laden. Gewoon thuis bij mijn gezin, ik heb geen hobby’s of een druk sociaal leven. Ik ben trouwens veel meer thuis dan je zou denken”, zegt Kürt in Story.

Kürt draait al heel lang mee bij VTM en mag dat gelukkig nog altijd. Dat VTM en de kijkers hem nog niet beu zijn, doet hem veel deugd.

Maar het is niet omdat Rogiers al heel lang meedraait dat hij geen dromen meer heeft. Hij heeft wel nog wat op zijn bucketlist staan.

“Ik ben heel voorzichtig met wat ik wens, want twee jaar geleden zei ik dat ik graag eens wilde meespelen in een voorstelling in het Studio 100 Pop-Up Theater en nu zit ik in Tien Om Te Zien, de musical. Alleen is zingen niet mijn grootste talent, daarom ben ik nu zangles aan het volgen. In een kostuumdrama zou ik ook nog graag meespelen. En privé? Ik kom net uit een woelige tijd, laat me nu maar wat in stille waters varen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.