Kürt Rogiers: “Dat is zo’n verloren energie”

ByNicky Jacobs

14 september 2024
Foto: VTM

Kürt Rogiers mag dan wel een van de populairste acteurs en presentators van ons land zijn, in een land als Hollywood zou Kürt niet kunnen aarden tussen alle grote acteurs met sterallures en divastreken. Daarvoor staat Kürt nog teveel met zijn beide voetjes op de grond.

“Ik vind dat zo’n verloren energie. Soms zou ik misschien wel wat meer divastreken mogen hebben, en wat meer op mijn strepen mogen staan. Ik ben heel conflictvermijdend, wat in mijn branche niet altijd even slim is. Af en toe moet je de confrontatie durven aangaan, maar dat ligt niet in mijn aard”, zegt hij in Story.

Zijn personage in ‘Familie’, Lars, vindt hij dan wel weer iets hebben van de grote sterren met sterallures.

“De manier waarop hij omgaat met vrouwen doet me erg denken aan Leonardo DiCaprio en Brad Pitt. Die vallen ook op jongere dames. Van Brad ben ik trouwens een enorme fan. Wat een acteur! Maar het leven dat hij leidt, is totaal anders dan het mijne. Ik ben honkvast en trouw. Ik geniet van de rust en stabiliteit thuis. Rondfladderen zegt me niets.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.