Kürt Rogiers: “Ik kan mij dat nog niet veroorloven”

ByNicky Jacobs

30 augustus 2024
Foto: VTM

In Vlaanderen is Kürt Rogiers natuurlijk erg geliefd als (soap)acteur. Hij is al 8 jaar te zien in ‘Familie’ als Lars Dewulf en wil gerust nog wel eventjes doorgaan.

Naar het schijnt zou Kürt zo’n 800 euro bruto per dag verdienen en is hij daarmee een van de best betaalde soapacteurs.

“Ik heb dat artikel ook gelezen en vraag me af waarop ze zich baseren. Vooral de timing was vervelend, het was rond het overlijden van mijn moeder. Ik had toen een foto van haar gepost op sociale media en een man schreef eronder: ‘Mijn gemis zou snel over zijn mocht ik 800 euro per dag verdienen.’ Zeer pijnlijk en vooral zeer fout”, zucht Kürt in Story.

Hoeveel hij precies verdient, dat vertelt Kürt liever niet. Maar de mensen mogen gerust weten dat hij goed zijn boterham verdient.

“Maar ik kan mij geen eiland ergens in de Middellandse Zee veroorloven, hoor, zelfs geen riant buitenverblijf. Ik ben zelfstandige en wat ik mezelf uitkeer is bijvoorbeeld een pak minder dan wat Els in het onderwijs verdient.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.