Caroline Maes bekent: “Ik snuffel aan mensen”

ByLisa Paulussen

3 september 2024
Foto: VTM

In haar jeugd deed ‘Familie’-actrice Caroline Maes gedurende twee jaar vakantiewerk in een parfumerie. Daar heeft ze tot op de dag van vandaag een voorliefde voor lekkere geuren aan overgehouden, zo lezen we in Story.

De actrice vindt het dan ook enorm fascinerend hoe anderen ruiken. “Ik kan echt aan mensen die ik graag heb snuffelen en zeggen: ‘Amai, jij ruikt goed.’ En ze vinden dat ook altijd fijn”, zegt ze. “Maar als iemand slecht ruikt, zal ik dat ook zeggen. Op de set van ‘Familie’ durf ik al eens te zeggen: ‘Mannen, ik denk dat het tijd is om deo te spuiten’”, lacht Caroline.

“Al zijn veel van mijn collega’s ook bezig met parfums”, voegt ze eraan toe. “Zo ruikt Kürt Rogiers heel lekker, maar ook Maarten Cop en Aaron Blommaert. Ik ben blij dat jonge mannen daar opnieuw interesse in tonen”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.