Caroline Maes: “Ik moet hem vaak missen”

ByNicky Jacobs

31 augustus 2024
Foto: VTM

Caroline Maes heeft enkele grote liefdes in haar leven. 2 daarvan zijn haar 2 zonen en parfum. En wanneer ze haar zonen teveel mist, dan spuit ze wat van hun parfum op haar en zijn ze terug wat dichter bij haar.

“Vooral Arthur moet ik nu vaak missen. Hij studeert voor chef-kok in Italië en gaat nu twee maanden stage lopen in een Italiaans sterrenrestaurant. Nadien heeft hij zijn masterdiploma op zak en gaat hij een jaar werken in een sterrenzaak op Sicilië. Daarna wil hij ook nog een jaar naar Kopenhagen, Japan, Nieuw-Zeeland, Peru… om nieuwe dingen te leren voordat hij zelf een eigen zaak begint”, vertelt Caroline in Story.

De actrice gunt het hem volledig, maar het is soms moeilijk. Al komt hij nog altijd regelmatig terug naar België en gaat Caroline af en toe naar Italië.

“Daardoor zijn onze momenten samen wel intenser. En we hebben ook een emoji afgesproken die we naar elkaar sturen als we aan mekaar denken. Daar kan ik heel emotioneel van worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.