Caroline Maes: “Daaruit kan ik afleiden wat mensen van mij vinden”

ByNicky Jacobs

25 augustus 2024
Foto: VTM

Als Caroline Maes kledij wilde kopen of wilde uitgaan toen ze nog jong was, dan moest ze werken voor dat geld. Dat deed ze met veel plezier in een parfumerie. Ze heeft daar niet alleen geld verdiend, maar ook heel wat bijgeleerd. En ze heeft er ook haar liefde voor parfum aan overgehouden.

“Enerzijds hou ik enorm van amber en musk, de warme en diepe geuren, maar anderzijds ben ik ook fan van de frisse en fruitige geuren van rozen. Ik heb daar verschillende flesjes van staan, maar ik ben er best wel zuinig mee, want een goed parfum kost veel geld”, zegt ze in Story.

Ondanks haar liefde voor parfum spuit Caroline niet elke dag parfum op. Maar het weerspiegelt vaak wel hoe iemand zich voelt of wat zijn of haar persoonlijkheid is.

“Ik krijg graag parfum cadeau, omdat ik daaruit kan afleiden wat mensen over mij vinden. En tegelijkertijd vind ik het ook heel moeilijk om cadeau te geven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.