Aaron Blommaert: “Ik probeer het gewoon niet te lezen”

ByNicky Jacobs

18 augustus 2024
Foto: VTM

Toen Aaron Blommaert deelnam aan ‘Wie Wordt Junior’ en de Ketnet-musical ‘Kadanza’ was hij nog niet zo bekend in Vlaanderen. Hij heeft zichzelf ook nooit gezien als kinderster.

Het was pas toen hij in het 6de middelbaar zat, dat hij werd gecast voor ‘Familie’ en plots ook radio mocht maken bij MNM. Hij beseft pas sinds dit jaar dat hij er echt zijn beroep van heeft kunnen maken en kan leven van zijn passie.

Aaron is een grote ster in Vlaanderen en grote sterren krijgen natuurlijk heel veel kritiek. Maar daar probeert de zanger zich niet te veel van aan te trekken.

“Ik probeer bepaalde dingen gewoon niet te lezen. Er zijn inderdaad zaken die ik niet meer bekijk, maar soms is de verleiding toch te groot. Daarnaast zijn er ook reacties die je alsnog te horen of te zien krijgt. Da’s nooit tof. Zolang het niet té persoonlijk wordt, kan ik hatelijke comments nog plaatsen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.