Jacky Lafon: “Er is al wat geroddeld over mij”

ByNicky Jacobs

12 augustus 2024
Foto: VTM

Echte vriendschap in de showbizz, je komt het niet zo heel rap tegen. Maar de band van Lissa Lewis en actrice Jacky Lafon die is wel echt. Zij koesteren veel belang aan hun vriendschap, want in de showbizz is er ook veel jaloezie en achterklap.

“Er is al wat geroddeld over mij, hoor. Ik heb zelfs al moeten horen ‘dat de vriendschap tussen mij en Lissa niet zal blijven duren’. Gelukkig laat ik me niet uit mijn lood slaan door die gemene roddels, integendeel. We steunen elkaar door dik en dun”, zegt ze in Tv Familie.

Lissa is er dan weer van overtuig dat jaloezie overal wel wat voorkomt. Dat kwam ze ook tegen toen ze nog bij een bedrijf voor bodemsanering werkte.

“Daar had ik toffe collega’s, maar ook mensen die jaloers waren op alles wat ik deed. Jacky is al vaak geconfronteerd geweest met jaloezie, ook op de werkvloer, maar gelukkig ligt ze daar niet meer van wakker.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.