Krijgen de fans van ‘Thuis’ de antwoorden die ze willen?

ByNicky Jacobs

8 augustus 2024
Foto: VRT

De fans van ‘Thuis’ zijn nu nog volop aan het genieten van de mooie zomermaanden, maar kunnen nu al niet meer wachten tot wanneer hun favoriete soap terug begint. En dat is gelukkig niet lang meer.

Het seizoen eindigde met een schot, maar voor wie dat schot bedoeld was, dat weet op dit moment alleen het personage Nancy. Zij keek erg geschrokken toen ze de rechtszaal binnenstormde.

Er wordt vermoedt dat Marianne is neergeschoten, maar het zou ook zomaar advocate Karin kunnen zijn. En dan is het nog maar de vraag of het slachtoffer het schot zal overleven, of dat we binnenkort afscheid moeten nemen van een geliefd personage.

Misschien nog groter is de vraag wie het schot heeft gelost. Wilde iemand wraak nemen op Marianne, of wilde Robin zijn oma beschermen en schoot hij iemand neer?

En wat met het telefoontje dat Tamara kreeg op het einde van de aflevering, schrijft Story. Daarop werd meteen duidelijk dat Bob nog in leven was, net zoals haar zoontje Leo van wie ze dacht dat hij dood was.

Tamara ging er lange tijd van uit dat Leo, Polly en Bob waren omgekomen bij de ontploffing op de boot, maar dat lijkt dan niet zo te zijn. Gaat Tamara een zoektocht starten naar haar zoontje, of heeft ze het allemaal gedroomd? Dat en nog veel meer zie je in het nieuwe seizoen van ‘Thuis’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.