Annie Geeraerts: “Hier moeten we zo lang mogelijk buiten blijven”

ByNicky Jacobs

1 augustus 2024
Foto: VTM

Sinds kort woont Annie Geeraerts in een serviceflat, samen met haar vriend Paul. Tot begin dit jaar woonde ze nog in een gezellig rijhuis, maar door een stomme val op haar heup vond de dochter van Annie dit een beter plan. En Annie vond het prima, zolang het maar geen rusthuis werd.

“Ik ben in één home gaan kijken, een die een goeie naam heeft en niet goedkoop is. Maar dat was niets voor mij. Ik heb het ook graag proper en ga thuis geregeld met mijn vod en borstel rond, maar daar was het zo… klinisch. Er stond zelfs geen stoel scheef”, zegt Annie in Dag Allemaal.

Voor ‘Familie’ heeft Annie, samen met haar collega Ray Verhaeghe al heel wat opnames gehad in een rusthuis. En daarover waren de twee het snel eens.

“Iedere keer zeiden we tegen elkaar: ‘Hier moeten we echt zo lang mogelijk buiten blijven!’ Hoe goed de mensen er ook verzorgd worden en hoe content ze ook zijn, dat is echt niks voor mij. Iedereen op hetzelfde tijdstip eten, de hele dag over elkaars ziektes klagen, samen tekenen of knutselen… Ik mag er niet aan denken!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.