Margot Hallemans: “Ik ben zo benieuwd”

Foto: VTM

Margot Hallemans is altijd al met yoga en het boeddhisme bezig geweest. Net zoals haar personage Hanne in ‘Familie’ gaat ze deze zomervakantie op yogaretraite naar Nepal.

“Ik ga er 3 weken naartoe.  Het boeddhisme interesseert me enorm: leren beseffen dat de dingen tijdelijk zijn, loskomen van begeerte, van de prikkels die zintuigen je geven”, zegt ze in Tv Familie.

Het wordt in elk geval een heel rustgevende trip en Margot weet al perfect wat ze zal doen tijdens haar reis naar Nepal.

“Ik ga me onderdompelen in het boeddhisme, maar daarnaast ga ik ook hiken. Er staat een wandeling in de Himalaya op de planning. Een goede vriendin van mij is vorig jaar naar Nepal geweest en ze sprak er vol lof over. Ik ben benieuwd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.