Jo Hens: “We worden oud”

ByLisa Paulussen

21 juli 2024
Copyright: VTM

Ook al is Jo Hens een tijdje niet te zien geweest in ‘Familie’ en heeft hij eventjes niet op de set gestaan, dat wil niet zeggen dat hij niet hard aan het werk was en ook geen nood heeft aan vakantie.

Al wordt het wel een puzzel wanneer hij precies op vakantie zal kunnen gaan. Hij heeft namelijk ook tijdens de zomermaanden een drukke agenda dankzij zijn partyband Level Six.

“Ik heb toch nog vijf dagen kunnen blokkeren voor een reisje. Samen met mijn beste vrienden huur ik een huisje met zwembad in het zuiden van Frankrijk. Ik wil absoluut veel zon en warme temperaturen. Ik ga vooral veel aan het zwembad liggen, maar af en toe duik ik er zeker in voor wat verkoeling”, zegt hij in Tv Familie.

Een uitstapje tijdens de reis zal ook wel gepland worden, maar het wordt vooral een gezellig samenzijn.

“Of daar ook feestjes bijhoren? Nee, we zijn oud aan het worden, en bovendien drink ik al een halfjaar geen alcohol meer.’”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.