Heeft VTM webreeks ‘Familie’ geschrapt?

ByNicky Jacobs

20 juni 2024
Foto: VTM

Nog een dikke week en het seizoen van ‘Familie’ zit er weer op. Exact binnen een week kunnen trouwe fans van de soap de seizoensfinale bekijken en kan het aftellen naar het volgende seizoen starten. Normaal gezien krijgen de fans tijdens de zomer een webreeks via VTM Go aangeboden, maar daar blijft het dit jaar wel héél stil rond.

De vorige jaren was het thema al bekend en wisten we ook al wie de hoofdpersonages in de webreeks zijn. Dit jaar dus niet. Fans van ‘Familie’ maken zich dan ook zorgen. “Is er dit jaar wel een webreeks? Familie laat ons deze zomer toch niet in de steek?” en “Zeg VTM, wanneer laten jullie weten wie er in de zomerse webreeks de hoofdrol speelt?” lezen we op een fansite van ‘Familie’.

Goede vragen, terechte vragen ook. Voorlopig blijft het windstil rond de webreeks. Als die er niet komt, slaat dat nieuws wellicht in als een bom (van Joris). Afwachten maar.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.