Yanni Bourguignon: “Ze heeft alle recht om te klagen”

Foto: VTM

Als je mama en papa wordt en je hebt ook nog eens een drukke job, dan is het belangrijk dat je goede afspraken maakt rond het opvoeden van je kindje. Bij Yanni Bourguignon en zijn verloofde Kelly verloopt dat de tweede keer nu al beter dan de eerste keer.

“Ik neem de ochtendshift met Lyo voor mijn rekening. Zij is best vroeg wakker en zo kan Kelly weer wat bijslapen. Maar ik besef maar al te goed dat veel taken nu op Kelly’s schouders terechtkomen en ik kan haar alleen maar dankbaar zijn dat ze mij dat gunt, zonder dat ze daarover klaagt of zaagt. Ook al heeft ze daar alle recht toe”, geeft Yanni toe in Story.

Yanni is niet zo heel vaak thuis omdat hij het erg druk heeft met onder andere ‘Familie’ en ’14-18’, maar schuldig voelen doet Yanni zich niet.

“Kelly beseft dat dit een droom is voor mij nu. Ze wist dat het zwaar en moeilijk ging zijn, maar toch had ze zoiets van: je moet dat doen. Dat is iemand graag zien, hé. Kelly is ook ambitieus. Op een bepaald moment zal ik het wat rustiger aan doen, zodat zij aan haar carrière als advocate kan werken. Het draait in onze relatie niet alleen om mij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.