Verklapt Karen Damen belangrijke verhaallijn van Familie?

Foto: VTM

Ow ow ow, Karen Damen heeft zonder dat het de bedoeling was een belangrijke verhaallijn uit ‘Familie’ verklapt. Enkele trouwe fans van ‘Familie’ hadden via VTM GO+ al ontdekt dat Leen Van den Bossche aanstaande maandag terug in beeld komt in de soap, maar voor hoelang?

De seizoensfinale komt er binnen een vijftal weken aan, we weten dat daarin slechterik Bert Van den Bossche een belangrijke rol zal spelen en dat er zich veel drama zal afspelen. Op een selfie met Cyra Gwynth ontdekte een fan een belangrijke aanwijzing: in het nieuwe seizoen van ‘Familie’ is Leen vermist. Dat ontdekte de fan door een foto op de achtergrond met een foto van Leen op en de tekst ‘Vermist’.

Zal Bert haar ontvoeren? Gaan zij zelf lopen? Dat weten we nog niet, maar dat Leen vermist is en dat er affiches verspreid worden, dat is alvast een interessante aanwijzing voor wat er nog komen gaat.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.