Seizoensfinale Familie terug in Kinepolis?

ByNicky Jacobs

19 mei 2024
Foto: VTM

De seizoensfinale van ‘Familie’ komt steeds dichterbij en het gebeurt wel eens dat VTM iets speciaal organiseert om de trouwe kijkers die seizoensfinale te laten zien nog voor ze op televisie komt.

Zo heeft VTM de kijkers ooit uitgenodigd in de Kinepolis om daar de seizoensfinale te bekijken op groot scherm.

En misschien doen ze dat dit jaar ook wel? Er breken spannende tijden aan voor de familie Van den Bossche nu een van hun grootste aartsvijanden terug is.

Hoe leuk zou het zijn om dan die extra spannende seizoensfinale te kunnen beleven op groot scherm en misschien wel in het bijzijn van alle acteurs?

De fans zouden het in elk geval fantastisch vinden. Een seizoensfinale op je televisie is natuurlijk altijd spannend, maar op groot scherm en in het bijzijn van je favoriete acteur, het maakt het nog altijd net dat tikkeltje specialer. En dan zou het wel eens kunnen dat een van de acteurs op een luid boegeroep kan rekenen. Kan jij raden wie en waarom?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.