Familie: “Dan waren we misschien wel stouter geweest”

ByNicky Jacobs

13 maart 2024
Foto: VTM

De populaire soap ‘Familie’ lijkt steeds minder en minder braaf te zijn dan vroeger. Wie naar de soap kijkt, heeft ongetwijfeld al opgemerkt dat er steeds meer en meer bloot te zien is dan vroeger.

Denk maar aan een van de meest recente afleveringen waarin enkele mannelijke acteurs een striptease deden voor het goede doel.

“Mocht de serie om half 10 ’s avonds worden uitgezonden, dan zouden we misschien stouter zijn geweest en meer bloot hebben getoond”, zegt creative producer van ‘Familie’ Wim Feyaerts in Dag Allemaal.

Het is een feit dat de kijker steeds meer en meer gewoon wordt en niet meer zo snel gechoqueerd raakt. Maar een programma als ‘Familie’ moet wel een programma blijven waar je met het hele gezin naar kan kijken.

“Met de striptease wilden we vooral een uniek verhaal brengen, maar het klopt wel dat ‘Familie’ de jongste tijd gedurfder uit de hoek komt. Bij vrijscènes laten we al meer zien dan vroeger, want de tijdgeest vraagt dat ook. We willen mee evolueren met onze tijd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.