Jacky Lafon zoekt een man in ‘Hotel Romantiek’

ByLisa Paulussen

12 februari 2024
Foto: VTM

Ze wordt naar eigen zeggen snel verliefd, maar veel geluk heeft dat ex-‘Familie’-actrice en zangeres Jacky Lafon nog niet gebracht in haar leven. In het verleden werd ze dan ook meermaals belogen en bedrogen door mannen.

Dus nu ze als krasse zeventiger de stap zet om via het VRT 1-programma ‘Hotel Romantiek’ nog eens op zoek te gaan naar een nieuwe liefde, weet ze ook maar al te goed wat ze wel of juist niet meer wilt in een relatie. Dat vertelt Jacky in een interview met Dag Allemaal.

“Mijn vrijheid geef ik niet meer af, ik wil dus sowieso een latrelatie”, steekt ze van wal. “En ik steek het ook niet onder stoelen of banken: ik wil een jongere man. Omdat ik mijzelf absoluut niet zo oud voel als mijn leeftijd, fysiek noch mentaal”, zegt Jacky. “Maar het allerbelangrijkste: hij moet mijn dochter graag zien en mijn hondje erbij nemen. En als het even kan, een vent met een goed pensioen”, besluit ze schaterend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.