Niels Destadsbader heeft grote plannen

ByNicky Jacobs

18 februari 2024
Foto: VTM

Niels Destadsbader heeft al veel grootse dingen gedaan in zijn leven, maar misschien staat hij nu wel voor het grootste project van zijn leven: het bouwen van een eigen huis.

“Een tijdje geleden heb ik een bouwgrond gekocht in mijn vertrouwde Deerlijk, de West-Vlaamse gemeente waar ik ben opgegroeid en die ik nooit zal verlaten, en ik wil eindelijk werk maken van mijn bouwaanvraag. Het hele project staat dus nog in zijn kinderschoenen, ik weet zelfs nog niet hoe de woning eruit moet zien. Mijn hoop is dat ik er in 2025 kan intrekken”, klinkt het in Story.

Het zal voor de presentator een grote verandering zijn, want momenteel woont hij nog naast zijn ouders. Al zijn ook die van plan om te verhuizen.

“Maar zij gaan nog sneller verhuizen dan ik. Hun woning, waar ik ben opgegroeid, staat te koop. Ze gaan wonen in het huis van mijn broer. Het zal wennen worden om elkaar niet meer elke dag te zien. Ik ging er vaak langs, want ik kan heel moeilijk alleen zijn. Nu ga ik ook echt voor mezelf moeten zorgen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.