‘De Buurtpolitie’-acteur onthult ultieme ‘guilty pleasure’

Foto: VTM

In de rubriek ‘Kort & krachtig van het weekblad Story heeft ‘De Buurtpolitie’-acteur Kristof Verhassel, alias sociaal assistent Mario, onthult wat zijn ultieme ‘guilty pleasure’ is. En dat blijkt toch wel een zeer bijzonder en – naar onze bescheiden mening – niet zo smakelijk iets te zijn.

Zijn ultieme ‘guilty pleasure’ blijken namelijk puistenfilmpjes te zijn. In het interview verklaart Kristof zich nader. “Ik ben een groot fan van ‘Dr. Pimple Popper’”, geeft de acteur toe. “Haar filmpjes tonen hoe ze puistjes en gezwellen openhaalt en uitknijpt. Veel mensen vinden die beelden walgelijk, maar ik vind ze juist leuk en rustgevend”, meent hij.

“Volgens mij moet het je dan ook zo’n goed gevoel geven als die vervelende puist eindelijk weg is”, luidt de persoonlijke conclusie van Kristof.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.