Actrice An Vanderstighelen openhartig: “Ook nu soms nog zenuwen”

Foto: VRT

In een interview met radiomaker Sander Gillis voor de VRT MAX-podcast ‘De Thuisploeg’, waaruit TV Familie mocht citeren, haalde actrice An Vanderstighelen, die inmiddels al tien jaar Sam speelt in ‘Thuis’, herinneringen op aan de allereerste scène die ze draaide.

“Mijn eerste scène was er één met Pol Goossen”, herinnert ze zich. “Wanneer ik mijn debuut herbekijk, hoor ik aan mijn stem dat ik zenuwachtig was. Omdat ik aan het eind van mijn zinnen nog maar weinig lucht heb”, vertelt ze.

“Ik stond stijf van de stress. Gelukkig kan ik dat goed verbergen. Want eerlijk? Zelfs na tien jaar heb ik soms nog zenuwen”, bekent An. Haar zelfzekere, ietwat brutale personage indachtig, kunnen we dat nochtans amper geloven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.