Heuglijk nieuws voor acteur Jeroen Van Dyck

ByLisa Paulussen

26 november 2023
Familie; aflevering 6644 op maandag 19 oktober 2020 bij VTM. Op de foto: Jeroen Van Dyck (Tony) - © DPG Media

Jeroen Van Dyck heeft een tijd geleden heuglijk nieuws aangekondigd in Dag Allemaal. Nadat hij zo’n twee jaar single was geweest vond de acteur – die van 2007 tot 2016 getrouwd was met Nathalie Meskens – opnieuw liefdesgeluk.

Bij Vicky, een acht jaar jongere schoonheid die hij toevallig op straat ontmoette, en met wij hij vervolgens via sociale media opnieuw in contact kwam. “Na een week of twee heb ik met haar afgesproken om iets te gaan drinken. Daarna duurde het niet lang vooraleer we elkaar weer terugzagen, en zo is onze liefde langzaam gegroeid”, aldus Jeroen.

De twee zijn oprecht gelukkig samen, maar grote plannen, zoals samenwonen zijn nog niet aan de orde. “We doen het rustig aan. We doen allebei ons ding en we zien elkaar twee of drie dagen per week”, zei Jeroen. “Vicky heeft net als ik geen kinderen, dus dat is een factor waar we alvast geen rekening mee moeten houden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.