‘Familie’-actrice maakt overstap naar ‘Thuis’

Lisa op dinsdag 17 mei 2022 - © DPG MediaFoto: DPG MediaLisa op dinsdag 17 mei 2022 - © DPG Media

Verrassend nieuws uit soapland. Een actrice die we voornamelijk kennen uit ‘Familie’ blijkt de overstap te hebben gemaakt naar de concullega’s van ‘Thuis’. En wat nog straffer is: niemand heeft het gemerkt.

De actrice in kwestie ging dan ook achter de schermen aan de slag bij de VRT1-serie. Maar om wie gaat het nu eigenlijk? In Dag Allemaal kunnen we lezen dat het om Hilde De Baerdemaeker gaat. Zij vertolkte verschillende jaren de rol van Liesbeth Pauwels, de eerste echtgenote van Benny Coppens (Roel Vanderstukken) en tv-mama van Jasmijn Van Hoof in ‘Familie’.

Bij ‘Thuis’ is ze actief als intimiteitscoach. In die hoedanigheid begeleidde ze Apollonia Sterckx (Britt) en Aaron De Groeve (Gaby) bij de opnames van hun kus- en bedscènes die kaderde in Britts eerste keer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.