Hiervoor zou Aaron Blommaert zijn Vlaamse carrière opgeven

ByNicky Jacobs

8 november 2023
Aaron Blommaert (Raven) in Het Geheim van Raven - © DPG MediaAaron Blommaert (Raven) in Het Geheim van Raven - © DPG MediaAaron Blommaert (Raven) in Het Geheim van Raven - © DPG Media

Aaron Blommaert lijkt zich inmiddels al goed gesetteld te hebben binnen het VTM-nest. Hij presenteert op de zender programma’s als ‘Tien Om Te Zien’ en ‘The Voice Kids’, won als ‘Tovenaar’ het derde seizoen van ‘The Masked Singer’ en heeft met Raven een vaste rol in de dagelijkse serie ‘Familie’.

En toch is er een bepaalde carrièrekans waarvoor hij bereidt zou zijn dat allemaal te laten schieten, zo vertelt de acteur, presentator en zanger in Dag Allemaal.

“Op carrièrevlak sta ik dan ook altijd open voor méér”, zegt Aaron. “Als ze mij morgen bijvoorbeeld zeggen: ‘Je kan toeren door Europa, maar je zal alle nummers in het Engels moeten schrijven’, dan vind ik het logisch dat ik aan zo’n kans voorrang zou geven”, klinkt het ambitieus.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.