Daarom stapt de echtgenote van Roel Vanderstukken niet mee in zijn horeca-avontuur

Foto: VTM

Afgelopen zomer besloten acteur Roel Vanderstukken en zijn vennoot samen een brasserie over te nemen. Dat deed hij met de goedkeuring van zijn vrouw Anne-Sophie, die het plan vroeger niet zo genegen was. Al steunt ze hem nu wel volop in het verwezenlijken van deze droom.

Maar meedraaien in de zaak doet Anne-Sophie evenwel niet. En daar is een goede reden voor, zo onthult de ‘Familie’-acteur in Story.

Was het geen optie dat zij om mee in het restaurant te werken

“Anne-Sophie heeft niet de ambitie om mee in het restaurant te werken”, zegt Roel. “En het zou bovendien de doodsteek voor ons huwelijk zijn. Thuis hebben we het plezant, we proberen dat zo te houden”, grinnikt hij. “Pas op, om een gezin te runnen moet je ook een team vormen. Er zijn wetmatigheden en afspraken. Maar als we samen aan hetzelfde project zouden werken, denk ik dat we elkaar in de weg zouden staan. We werken elk op een andere manier”, legt hij uit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.