‘Thuis’-actrice Tine Priem openhartig over haar meest recente geluksmoment

ByNicky Jacobs

14 oktober 2023
Foto: VRT

Naast Tamara Vereken uit de populaire VRT1-serie ‘Thuis’, mag actrice Tine Priem zich sinds kort ook auteur noemen. Met ‘Van geluk gesproken’ bracht ze namelijk haar eerste boek uit. Met dit boek, een geluksplanner, wil Tine haar lezers op weg zetten naar een beter en gelukkiger leven.

Reden genoeg voor Dag Allemaal om eens te polsen naar het moment waarop de populaire actrice zelf haar meest recente geluksmoment beleefde.

“Dat was in juli, op reis in Sri Lanka”, vertelt Tine. “Mijn man Tom en ik stonden in een tempel naast elkaar. Ik deed even mijn ogen dicht, en ik kreeg zo’n speciaal gevoel van verbondenheid, alsof wij één waren”, doet ze haar verhaal. “Ik voelde me super dankbaar dat we een maand samen konden doorbrengen, en ik besefte nog maar eens dat wij voor elkaar ons grote geluk zijn. Wij zijn altijd op ons best als we samen zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.