Verzoening op komst in ‘Thuis’?

ByNicky Jacobs

1 september 2023
Foto: VRT

Brengt het nieuwe seizoen van ‘Thuis’ een aantal onverhoopte verzoeningen? Wie zal het zeggen? Maar een foto van achter de schermen op de set doet alvast het een en ander vermoeden.

Met een groepsfoto vanop de set lieten acteurs Yemi Oduwale (Dries), Bram Spooren (Ilias), An Vanderstighelen (Sam), Wannes Lacroix (Niels), Katrien De Ruysscher (Judith) en Ivana Noa (Silke) na hun zomervakantie alvast weten dat iedereen op de set alweer volop aan de slag was.

Een foto die er volgens Dag Allemaal op zou kunnen wijzen dat de fans op maar liefst twee amoureuze verzoeningen mogen hopen in hun favoriete soap. Aan het einde van vorig seizoen was al te zien hoe personages Judith en Dries opnieuw naar elkaar toegroeiden en de gelijktijdige aanwezigheid van hun vertolkers zou er weleens op kunnen wijzen dat het ook tussen Ilias en Silke weer allemaal goedkomt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.