Minder positief nieuws over gezinsuitbreiding bij Yanni Bourguignon

Foto: VTM

“Die drang is wat getemperd”

Een kind verandert serieus je leven en ook bij Yanni Bourguignon en zijn vriendin is dat niet anders. “Het is alleen maar mooier en betekenisvoller geworden”, bekent de nieuwe papa aan Story.

 “Natuurlijk moet je alles goed plannen en ook wel bepaalde dingen opgeven, maar ik heb daar geen moeite mee. In plaats van op café te gaan met vrienden, komen ze gewoon bij mij thuis. En als persoon kan ik beter relativeren sinds de komst van Lyo”, aldus Yanni.

Over gezinsuitbreiding geeft Yanni toch nog graag wat mee. “Vroeger wilde ik er graag drie, maar die drang is al wat getemperd. Er komt sowieso een tweede, maar we willen ook graag getrouwd raken. We zijn bijna twee jaar verloofd. Het zal dus voor na onze trouw in 2024 zijn”, geeft Yanni mee in Story.

Lyo hee­ mijn relatie met Kelly alleen maar sterker gemaakt, ook al vergeten we elkaar soms aandacht te geven. Maar als ik zie hoe zij omgaat met ons kindje, word ik nog verliefder op haar”

Nu de zomer voor de deur staat plant het gezin een autovakantie van twee weken naar Spanje omdat de ouders van Yanni daar een huisje hebben.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.