Sandrine en Yanni stappen samen naar schrijvers van ‘Familie’

Foto: VTM

“Plezant maar niet voor altijd”

Veronique en Cédric leven al jaren in onvrede met elkaar want moeder en zoon vinden altijd wel iets om ruzie over te maken.

Dus besloten ze dat ze nu wel lang genoeg in onvrede hadden geleefd en stapten ze samen naar de schrijvers.

“We zijn heel blij dat we opnieuw sympathieke scènes met elkaar kunnen draaien. Pas op, tegen elkaar roepen is ook plezant, maar niet voor altijd. Sandrine en ik komen in het echt leven trouwens supergoed overeen”, vertelt Yanni openhartig aan Story.

Ook op relatievlak gaat het Cédric momenteel voor de wind. Hij is tot over zijn oren verliefd op Yoko. gespeeld door Cyra Gwynth. “Cédric is nu niet bepaald het meest populaire personage en daar wilden ze verandering in brengen. In zijn relatie met Yoko kan Cédric zijn zachtaardige kant tonen”, aldus Yanni.

Terwijl Cédric en Yoko twee totaal verschillende personen zijn, is dat in het echte leven totaal zo niet tussen Yanni en zijn verloofde. “Wij lijken erg op elkaar qua karakter. Vanaf het moment dat we elkaar leerden kennen, ontdekten we dat we op zoek waren naar dezelfde dingen in een relatie”, bekent Yanni in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.