Zeer heftige scènes op komst bij seizoensfinale ‘Familie’

Foto: VTM

Yanni Bourguignon valt flauw

De seizoensfinale van ‘Familie’ komst snel dichterbij en ook voor de acteurs was het draaien van heel wat scènes geen lachtertje.

Yanni Bourguignon heeft er meteen een leuk verhaal aan overgehouden voor zijn dochtertje Lyo dat ondertussen zes maanden oud is.

“Het waren heel pittige opnames.  Er kwam wat lichtelijk stuntwerk bij kijken en ik ben zelfs flauwgevallen… Tussen twee scènes door kreeg ik het plots heel benauwd. Ineens werd het allemaal zwart voor mijn ogen. Toen ik na tien seconden mijn ogen weer opendeed, stond de hele crew rond mij”, verteld Yanni, alias Cédric in ‘Familie’, aan Story.

Het belooft dus een heftige seizoensfinale te worden. Zo blijkt dat Elena Rieser, de moeder van Koen, terug is opgedoken en Veronique wil laten boeten voor het verlies van haar zoon.

Zal zij met gelijke munt betalen? Of zal Cédric toch gered worden? Het zal voor de ‘Familie-fans’ een bloedstollende avond worden met een momenteel nog onvoorspelbare afloop. Of Cédric zal sterven? “Dat zou wel eens goed kunnen”, bekent de acteur zelf in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van soapkijker.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.